STANVIC GRUP SRL va propune Ferestre si Usi din PVC, Jaluzele si Rulouri Textile, Rolete si Porti Sectionale de garaj


«STANVIC GRUP SRL» propune Ferestre si Usi din metalo-plast si Aluminiu (PVC & Al) de o calitate inalta si de asemenea, Jaluzele, Rolete si Porti Sectionale de garaj

Compania «STANVIC GRUP SRL» ofera o gama larga de Ferestre si Usi de inalta calitate, utilizind in producerea lor profiluri cu renumitele branduri «SALAMANDER», «DECCO», «VIVA» etc p-ru orice gust si de orice culoare!

Si, de asemenea pentru caldura si confortul casei dvs, Ferestrele si Usile noastre pot fi echipate cu termopane cu toate caracteristicile necesare:
Pastrarea caldurii (sticla Low-E);
Protectie soare si pastrarea caldurii (Climat Control);
Protectie zgomot si securitate (Triplex & sticla calita);
Originalitate - utilizind sticla riflata si tonata;
Feronerie antifurt.

Ferestrele si Usile dvs le puteti decora si proteja de soare cu ajutorul Jaluzelelor. Puteti alege pentru dumneavoastra o gama larga de jaluzele pentru casa, birou, sediu sau la producere din urmatoarele tipurile: Jaluzele orizontale, Jaluzele verticale si Jaluzele din tesatura de tip rulou, o gama larga de tesaturi si culori, individual pentru oricare interior.

Si, desigur, nu uitati despre protejarea Usilor si Ferestrelor din exterior, geamurile si usile pot fi protejate, nu numai de la oaspeti nepoftiti, ci si de soarele arzator, cu ajutorul Roletelor/ Obloanelor, ce le puteti comanda, de asemenea, de la compania «STANVIC GRUP SRL». Roletele pot fi produse de diferite marimi si o gama valuroasa de culori, desigur ce nu va strica fasada cladirii dvs.
De asemeneaRoletele pot avea deschidere manuala sau automatizata - prin intermediul transmisii electrice/ telecomanda.

Nu putin este importanta si securitatea masinii dvs, pentru garajul dvs va putem recomanda Usi/ Porti Sectionale de garaj, ce le puteti comanda de asemenea la noi.
Portile Sectionale de garaj, sunt o parte integranta a structurilor in constructiile moderne, ele sunt utilizate in constructii private/ rezedentiale cit si cele industriale (garaje subterane si locuri de parcare), constructii industriale (depozite, pentru spalatorii auto si reparatii auto) - concepute pentru a reduce deschiderea.
La noi puteti gasi o gama larga de panouri si diverse culori pentru esteriorul incaperii dvs.

La compania «STANVIC GRUP SRL» puteti comanda tot de ce aveti nevoie pentru casa, birou sau pentru spatiile industriale.
Suntem fericiti ca putem satisface gustul fiecarui client: orice capriciu cu banii dvs.

Noi lucram calitativ si eficient pentru fiecare din dumneavoastra!
Facebook

Валютный курс

Календарь

«    Февраль 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728